Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 17:34

Головна » 2012 » Лютий » 20

17 лютого 2012 року працівниками районного методичного центру народної творчості проведено семінар-практикум клубних працівників району. У заході взяли участь працівники клубних установ, які не мають спеціальної освіти і стажу роботи до 3-х років. Програма семінару-практикуму включила актуальні питання розвитку галузі, роль клубного закладу в житті сільського населення, завдання і проблеми розвитку клубного аматорства.
Начальник відділу культури і туризму С.В.Найдюк коротко розповів присутнім про досягнення і завдання на майбутнє галузі культури, пріоритетні напрямки організаційно-творчої роботи у проведенні зональних оглядів колективів художньої самодіяльності.



Завідуюча районним методичним центром Повторейко М.П. розповіла про методику діяльності клубних формувань в установах клубного типу, діяльность любительських об єднань і клубів за інтересами.



На семінарі-практикумі велика увага приділялась веденню основної клубної документації, плануванню і звітності. Методист РМЦНТ Н.О.Мединцева не лише детально зупинилась на даних питаннях, а ознайомила присутніх з методичною продукцією, роздала сценарії масових заходів і нотні матеріали.



З обміном досвіду роботи виступили досвідчені, авторитетні працівники культури, художній керівник Будинку культури с.Піщів Л.В.Татарчук і директор Будинку культури с.Пилиповичі А.О. Янчук. Вони розповіли про творчу діяльність, проблеми в роботі, відповідали на багаточисельні запитання.

  

Методист Петрук Н.В. є не тільки досвідченим фольклористом, сценаристом і режисером основних районних заходів, а й членом спілки письменників Укра ... Читати далі »
Переглядів: 2052 | Додав: Max7 | Дата: 20.02.2012 | Коментарі (0)


15 лютого у приміщенні Несолонської загальноосвітньої школи відбулося засіданні «круглого столу», організоване учителем історії, головою обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Народний рух захисту Землі» Молодецькою С.В. Представник від відділу культури і туризму райдержадміністрації, методист РМЦНТ Целецька С.В. узяла участь у засіданні.
Мета засідання – довести до відома влади і широкої громадськості, що на сьогодні є один з науково обґрунтованих напрямів розвитку і відродження сільських територій «Родова садиба».
Перед запрошеними виступив голова Всеукраїнської громадської організації «Народний рух захисту Землі» Васильєв М.Л., який представив пілотний проект «Родова садиба» та подав пропозицію започаткувати його на базі родового екологічного поселення «Простір любові» для подальшого поширення досвіду на території області, з метою відродження і розвитку сільських територій.
Також присутні на засіданні слухали виступи доктора економічних наук Інституту Національної Аграрної Академії наук Россохи В.В., президента громадської організації «Співдружність Екології Людини «Екомір» Твардовського С.Л., голову обласного осередку «Клуб органічного землеробства» Пилявця А.Б., доктора технічних наук, професора Грабара І.Г. та інших. 

  





До уваги присутніх було представлено ... Читати далі »
Переглядів: 1087 | Додав: Max7 | Дата: 20.02.2012 | Коментарі (0)

Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz