Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 12:57

Головна » 2012 » Лютий » 20 » СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ КЛУБНИХ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ
15:14
СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ КЛУБНИХ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

17 лютого 2012 року працівниками районного методичного центру народної творчості проведено семінар-практикум клубних працівників району. У заході взяли участь працівники клубних установ, які не мають спеціальної освіти і стажу роботи до 3-х років. Програма семінару-практикуму включила актуальні питання розвитку галузі, роль клубного закладу в житті сільського населення, завдання і проблеми розвитку клубного аматорства.
Начальник відділу культури і туризму С.В.Найдюк коротко розповів присутнім про досягнення і завдання на майбутнє галузі культури, пріоритетні напрямки організаційно-творчої роботи у проведенні зональних оглядів колективів художньої самодіяльності.



Завідуюча районним методичним центром Повторейко М.П. розповіла про методику діяльності клубних формувань в установах клубного типу, діяльность любительських об єднань і клубів за інтересами.



На семінарі-практикумі велика увага приділялась веденню основної клубної документації, плануванню і звітності. Методист РМЦНТ Н.О.Мединцева не лише детально зупинилась на даних питаннях, а ознайомила присутніх з методичною продукцією, роздала сценарії масових заходів і нотні матеріали.



З обміном досвіду роботи виступили досвідчені, авторитетні працівники культури, художній керівник Будинку культури с.Піщів Л.В.Татарчук і директор Будинку культури с.Пилиповичі А.О. Янчук. Вони розповіли про творчу діяльність, проблеми в роботі, відповідали на багаточисельні запитання.

  

Методист Петрук Н.В. є не тільки досвідченим фольклористом, сценаристом і режисером основних районних заходів, а й членом спілки письменників України. Вона розповіла про відродження, збереження і примноження національної культурної спадщини в селах району. Під час розповіді про проведення народних свят, через мультимедійний центр транслювались великі народні свята: «Колодія», (с.В.Молодьків), «Весни» (с.Ярунь), «Купала» (літописне городище «Возвягель»), після чого відбулося обговорення даних заходів.



Після завершення семінару, клубні працівники поділилися своїми враженнями.
Сподіваємося, що семінар став на користь клубним працівникам. Бажаємо їм здійснення творчих планів і задумів, та чекатимемо нових цікавих заходів.

  




Матеріал підготувала
завідуюча РМЦНТ
Повторейко М.П.
Переглядів: 2057 | Додав: Max7 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz