Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 04:07

Головна » 2013 » Червень » 4 » Свято дитинства
10:51
Свято дитинства

Свято дитинства 
«МІСІЯ ЧЕСТІ, ДОБРА, ЛЮБОВІ» 

Дитинство – мабуть найсвітліший період життя. Період, коли в людині зароджується особистість, вона отримує знання, які черпає з дивовижного оточуючого світу, сім’ї, від рідних та друзів.
1 червня в Україні, як і у всьому світі, відзначається День захисту дітей. І, уже традиційно, Новоград-Волинська районна бібліотека для дітей не залишилася осторонь цієї події, підготувавши районне свято дитинства «Місія честі, любові, добра», яке відбулося саме 1 червня в с. Пилиповичі. 





Ведучі свята – бібліотекар сільської бібліотеки Опанасюк Я.В. та директор Будинку культури Янчук А.О., які перевтілилися в образи Клоуна та Ведмедя, провели програму яскраво та з гумором. А в програмі свята було багато цікавого! Свої власні вірші зачитали діти з сіл: Ярунь, Нова Романівка, Гірки, Ужачин. Юні пилиповичанки Янчук Анна, Мартинюк Діана та Косянчук Євгенія зачарували присутніх своїми вокальними виступами, а учасники зразкового танцювального колективу «Віночок» порадували веселими танцями. Було проведено літературну вікторину на знання казок та мультфільмів, в якій із задоволенням взяли участь і найменші гості свята. На книжковій виставці «Канікули з книгою» діти мали змогу ознайомитись з творами дитячої літератури, які не вивчаються за шкільною програмою, але були б цікаві для прочитання під час літніх канікул. Також привертала увагу присутніх виставка робіт дітей з дитячого будинку сімейного типу «Лісова казка».
Родзинкою свята стала вистава за сюжетом народної казки «Колобок», в якій свої театральні здібності проявили і діти, і балетмейстер колективу «Віночок» Кочубей С.О. Глядачі, як діти, так і дорослі, щиро сміялися з витівок героїв вистави. 






На свято завітали й поважні гості: Даниленко Н.В. - заступник голови райдержадміністрації, Панфелюк Н.В. - сільський голова с. Пилиповичі, Ковалевська Л.Д. – директор районної бібліотеки для дорослих, Данюк О.Б.- завідуюча районною бібліотекою для дітей. Усі вони виступили з вітальним словом з нагоди такого чудового дня – Дня захисту дітей, і побажали дітям щастя та миру, а батькам – здоров`я та терпіння. 



А яке ж свято, а тим більше дитяче, обходиться без подарунків? Усі учасники та гості отримали подарунки від нашого постійного спонсора - Благодійного фонду Литвина «Майбутнє Полісся», а найактивніші учасники – призи та подяки від відділ культури райдержадміністрації.
Маємо надію, що це свято закарбується в пам`яті дітей надовго, адже бачити радісними і усміхненими наших дітей – найбільше щастя для нас.





















Матеріал підготували
працівники районної
бібліотеки для дітей
Переглядів: 684 | Додав: Maksim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz