Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 02:27

Головна » 2015 » Червень » 03

Тренінги для сільських бібліотекарів району

 

ЕСМаР (електронна система моніторингу мережі публічних бібліотек України) створена для збору, зберігання та обробки даних, які надаються публічними бібліотеками України за визначеним переліком показників. Інформація від бібліотек передається в режимі онлайн, зберігається на окремому сервері, і доступна для користувачів системи з будь-якого комп’ютера, підключеного до Інтернету.

Бібліотеки України починають працювати з оновленою формою звітності 6-нк в онлайн-форматі. З метою подальшого переходу на онлайн-звітність, у травні цього року Новоград-Волинською районною бібліотекою для дорослих імені Лесі Українки було проведено низку одноденних тренінгів для оволодівання навичками роботи онлайновими формами.

На тренінг викликались по одному представнику від кожної сільської бібліотеки району. Проводились індивідуальні тренінги для сільських бібліотекарів району. Тренінги проводили методист районної бібліотеки Ніна Нюкало, бібліотекар відділу комплектування Мар’яна Семенюк і головний бібліотекар Олена Дяченко. В ході тренінгів індивідуально кожному сільському бібліотекарю було надано комп’ютер з доступом до мережі Інтернет та практично проведено заняття з користування системою ЕСМаР дл ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: DEN | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

«Чарівниці» в Києві на програмі «Фольк-music»

    

Зворушливою, яскравою та неповторною залишиться зустріч з народною артисткою України Оксаною Пекун серед колективів народної творчості району. Адже у пошуках українського музичного етносу до Новоград-Волинського району завітав Перший Національний телеканал України з ведучою «народної» програми «Фольк-music», народною артисткою України Оксаною Пекун. 

Ця унікальна передача - пошук та відродження українського музичного етносу, автентичних мелодій та народних пісень з різних куточків України. А ще популяризація автентичної музики серед молоді, бо сучасне аранжування української музичної спадщини вдихає в пісню нове життя.

За 7 років роботи програма «Фольк-music» об’їздила всю Україну. В зйомках програми уже брав участь народний аматорський колектив «Перлина» з села Гірки. Але за цей час вдалося познайомитися лише з частиною «народних» артистів. Тепер знову настала черга співаків новоград-волинщини. Так, з 22 по 24 квітня на Звягельщині проходило прослуховування пісенних колективів з сіл Пилиповичі, Вербівка, Броницька Гута та Червона Воля.

 

... Читати далі »
Переглядів: 672 | Додав: DEN | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

Країна дитинства – країна мрій

 

Веселе свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей «Країна дитинства – країна мрій» влаштувала районна бібліотека для дітей для юних читачів району, яке відбулося в Будинку культури смт. Городниця. І хоча погода не порадувала теплом і сонечком, але настрій учасників і гостей свята був по-літньому радісним і сонячним.

Зважаючи на ситуацію, що склалася в нашій державі, свято було пронизане духом патріотизму, прагненням миру і добра в Україні. І саме мирного неба і щасливого дитинства бажали дітям присутні на святі представники влади – заступник голови райдержадміністрації Даниленко Н.В. та Городницький селищний голова Оніщук І.А., а також місцевий житель Буднік О.О. - учасник АТО. 

Про історію виникнення Міжнародного дня захисту дітей розповіли ведучі заходу - Вишневська Марія і Вишневська Анастасія.

Учасники свята – читачі селищної бібліотеки для дітей, учні школи, вихованці дитячого садочка «Калинонька» брали участь у різних іграх та конкурсах. Цікаві ігри для дітей запропонували працівники Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Розмаїттям яскравих костюмів запам’ятався Парад літерату ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: DEN | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz