Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 17:31

Головна » 2012 » Квітень » 4 » Всеукраїнський тиждень дитячого читання
14:31
Всеукраїнський тиждень дитячого читання

В березні, під час весняних шкільних канікул в районній бібліотеці для дітей проходив тиждень дитячого читання "Завжди була і буде вічно дитина з книгою в руці». У цей період у бібліотеці була оформлена книжково-ювілейна виставка: «Літературний калейдоскоп» для користувачів 5-9класів, яка представляє літературу про життя і творчість письменників-ювілярів: Стельмах М.П, Трублаїні, Глазовий П.П, Лепкий Б.С, Ліндгрен А, МалишкоА.С, Свіфт Дж, Куліш М.Г, Глібов Л.І, Гребінка Є.П, Гуцало Є.П, Льюїс.

  

Привертало увагу користувачів звернення:

Любі друзі!
Перед вами – безліч художніх книг. Їх автори – відомі українські та зарубіжні письменники. Саме цього року ми відзначаємо ювілейні річниці від дня їх народження. Тож читайте і захоплюйтесь їхніми творами.

Продовжуючи тиждень дитячого читання, в бібліотеці відбувся День нової книги «Новій книзі відкриються серця» для користувачів молодшого шкільного віку. В бібліотеці була оформлена книжкова виставка: «Дивосвіт нової книги», 

 
проводились інформ-хвилинки, де діти знайомились з довідковою та пізнавальною літературою, відгадували кросворди, брали участь в голосних читаннях по книзі «Динозаври» (звуки дикої природи),






по якій діти мандрували у часі, гуляли в прадавньому лісі, де почули і побачили хижих алозаврів і броньованих трицератопссів, почули пронизливі крики птерозаврів і оглушливе ревіння тиранозавра. Проводилась вікторина по книзі –енциклопедії «Усвіті жуків і павуків»,

  


де читачі ознайомилися з цілим світом комах і павуків, з їх будовою, живленням, способами захисту цих тварин. На закінчення вікторини діти із захопленням грали в гру, в якій була представлена колекція з 20- іграшковими комахами та павуками, картками з запитаннями. Була оформлена виставка робіт дітей району: «Світ твоїх захоплень».

 

Були представлені роботи дітей (малюнки, вишивки, вироби з пластиліну - ляльки):
- Тожарської Катерини, Павлової Регіни, Німець Аліни, Тожирського Олександра, Конончук Ані, Синицького
Олександра – смт Городниця;
- Скорика Вадима – с. Великий Молодьків;
- Верковича Олександра,Семенюк Ані, Маус Олександри - с.Ярунь;
- Бахур Олени - с.Пищів;
- Никольчук Люби - с.Нова Романівка;
- Янкової Катерини - с.Орепи.

Для дошкільників та користувачів 1-х класів була проведена книжково-театралізована подорож у країну Чукоккалія за творами дитячого російського письменника К.Чуковського, якому в цьому році виповнюється 130-років від дня народження.


Учасниками лялькового гуртка «Рукавичка» (Куць Ольга, Шилов Влад, Обух Денис, Кохановський Антон) був проведений бібліотечний урок «Як берегти книгу» за допомогою ляльок. Книга нагадуватиме про те, що її слід читати протягом усього життя.




Матеріал підготувала
завідуюча районною бібліотекою для дітей
Данюк О.Б.
Переглядів: 1306 | Додав: Max7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz