Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 06:41

Головна » 2016 » Липень » 26 » Маківка літа, що це??
12:22
Маківка літа, що це??

МАКІВКА ЛІТА - ЩО ЦЕ??

 

Мабуть більшість з жителів району, що ні разу не бували на цьому святі вважають, що це нудне дійство, на якому всі смиренно дивляться виступи народних гуртів та час від час ідуть до світлиць поїсти.

Але ж це зовсім не так, і всі хто пропустили це феєричне шоу 23 липня в селищі Городниця дуже багато втратили. Адже де, як не тут ви відчуєте себе як дома, посмакуєте домашніх українських страв, що їх напередодні вправно готували умілі руки наших господинь?

23 сільських рад та одна селищна представили свої світлиці та дали кожному зняти пробу з найсмачніших страв. І весь цей час, коли в веселій та безтурботній атмосфері ви смакували ласощі, для вас виступали найкращі гурти району та, звичайно ж, родзинкою свята був виступ гурту «Лісапєтний батальйон», який зарядив позитивом з самого початку дійства. Також нас порадував своїм виступом гурт «Древляни» та інші вже добре знайомі районні колективи.

Поважні гості свята, що вперше прибули до нашого району та вперше отримали насолоду від свята мали змогу познайомитися з колоритом нашого району разом з головою районної державної адміністрації Володимиром Михнюком та головою районної ради Дмитром Рудницьким. Гуртом з піднесеним настроєм керівники нашого району та сусідніх пішли смакувати пригощання наших господинь. Образити звичайно нікого не хотілося тому від самої першої світлиці аж до останньої обійшли наші гості та виставили оцінки кожній. В кінці кожна сільська рада була нагороджена за ту чи іншу родзинку своєї світлиці. Запрошені гості, керівники районів Житомирської, Тернопільської та Воли нської областей, а також депутати обласної ради залишилися задоволені поїздкою,- де ж іще так пригощають як у нас?

Була у свята і ще одна мета- благодійність. Усі зібрані кошти були віддані Пилиповицькому сільському голові для лікування хворого Ярослава Лук'янчука. Надія Панфелюк передасть кошти в сумі 9524 грн. особисто мамі Ярославчика. Нагадаємо, що для цієї сім’ї зараз важлива кожна гривня, і ми дуже вдячні всім небайдужим хто долучився до збору коштів!

Приємні емоції, неймовірний заряд позитиву та ще багато приємних емоцій отримали гості на цьому феєричному святі. Масштаб свята уже цього року просто вражає, що ж говорити про майбутнє, адже уже зараз планується це свято проводити на обласному рівні.

Свято літа дійсно вдалося. Гуляння тривали до ночі і вогнище запалювали і на дискотеці танцювали все встигли найвитриваліші гості свята. В кінці втомлені, але щасливі всі помандрували додому ділитися враженнями, вражень було надміру!

Районна державна адміністрація дякує усім хто долучився та допоміг у проведенні цього свята, наша спільна мета досягнута – жителі району в піднесеному настрої і задоволені!

 

Переглядів: 586 | Додав: ovdiychuk16 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz