Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 02:07

Головна » 2013 » Липень » 01

Три творчі колективи району складали іспит 
на звання «народний» 

26 червня в Будинку культури с.Дідовичі відбувся перегляд творчих колективів на предмет присвоєння звання «народний аматорський» (зразковий). Представили свою творчість колективи із сіл Пилиповичі – вокальний ансамбль «Чарівниці», Немильня – фольклорно-етнографічний колектив «Колиска» та Дідовичі – жіноча вокальна група «Мальви». Звання «народний аматорський» (зразковий) присвоюється постійно діючому аматорському колективу, який творчо працює понад 3-и роки, за активну творчу діяльність, збереження, розвиток і пропаганду української культури шляхом підготовки та демонстрації творів відповідного виду мистецтва, за високий художній рівень та виконавську майстерність, активну навчально-виховну роботу серед учасників колективу, участь в організації дозвілля населення.
На захід прибули члени атестаційної комісії, до складу якої входили директор обласного науково-методичного центру народної творчості Ю.П.Кондратюк, заступник директора Г.В.Шубіна, керівник хорового колективу працівників культури Житомирського району М.О.Никончук, а також представники від району: заступник голови райдержадміністрації Н.В.Даниленко; начальник відділу культури райдержадміністрації С.В.Найдюк; методисти районного методичного центру народної творчості.
При перегляді колективів члени комісії брали до уваги перш за все творче спрямування колективу, рівень виконавської майстерності, художній рівень репертуару, манеру співу, артистичність, сценічні костюми і т.д. Після перегляду провідні фахівці відповідного жанру обласного центру народної творчості зробили детальний розбір по кожному колективу, внесли свої пропозиції і побажання. Звання «народний» (зразковий) присвоюється постановою кол ... Читати далі »
Переглядів: 616 | Додав: Max7 | Дата: 01.07.2013 | Коментарі (0)


В ДОРОГУ МРІЯ КЛИЧЕ 
До Дня Молоді 

Перші уявлення про професію, роботу ми отримуємо ще в дитинстві. Підростаючи, кожен із нас усвідомлював необхідність пошуку професії. Перед випускником ця проблема постає особливо гостро.
Сьогодні перед молодим поколінням стоїть нелегке завдання: необхідно зробити крок, який вирішить його життєву і професійну долю та обрати до душі вид трудової діяльності – майбутню професію. Дуже важливо не помилитись в її виборі. Відомо, що коли людина працює із задоволенням, вона не помічає часу і втоми.
Як розібратись у розмаїтті професій, уникнути помилок і розчарувань? Унікальних рецептів немає. Потрібно звернути увагу на посібники по профорієнтації, які допоможуть у професійному самовизначенні.
Якщо обрана професія приносить задоволення ти – щаслива людина. Тож потрібно знайти головну справу свого життя, щоб принести найбільшу користь людям, відчувати себе потрібним суспільству, задоволеним своєю працею.
Важливо знати молодим людям, які роблять перший свій самостійний крок у життя, і про те, що сьогодні в Україні чинне законодавство дає чималі гарантії і права молоді, яка хоче працювати. Державна служба занятості разом з органами виконавчої влади, соціальними службами для молоді надає учням, студентам та аспірантам денної форми навчання допомогу в працевлаштуванні у позанавчальний час. Молоді громадяни, які звернулися до державної служби занятості в пошуках роботи, одержують безоплатну інформацію та професійну консультацію з метою вибору виду діяльності, професії, місце роботи, а також, у разі необхідності, проходять професійну підготовку і перепідготовку. Вона сприяє створенню молодіжних центрів праці, а також молодіжних громадських організацій для забезпечення працевлаштування молоді, реалізації програм та вдосконалення навчання молоді та в ... Читати далі »
Переглядів: 508 | Додав: Max7 | Дата: 01.07.2013 | Коментарі (0)

Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz