Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 17:12

Головна » 2012 » Травень » 21

Творчий звіт колективів художньої 
самодіяльності району 


Звягельська земля багата на талановитих людей, які не втрачають своїх звичаїв, традицій та обрядів. В них – наше коріння, наш родовід. Саме вони нас об’єднують, гуртують. Це той святий дім, в якому ми народились, який ми любимо і повертаємось з усіх доріг. 
Ми маємо чудові колективи, які впродовж багатьох років своєю творчістю зігрівали серця шанувальників прекрасного, а також ті, які нещодавно влилися в ряди аматорів народного мистецтва. Нові таланти відкрито завдяки проведеним зональним оглядам колективів художньої самодіяльності району. 



В переддень Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, 18 травня на сцені районного Будинку культури с. Ярунь своє мистецтво показали кращі художні колективи району та окремі виконавці на творчому гала-концерті, присвяченому Всеукраїнському дню працівників культури та аматорів народного мистецтва, 75-річчю утворення Житомирської області. 



На творчий звіт завітали голова районної державної адміністрації С.І. Лавренюк, заступник голови райдержадміністрації Н.В. Даниленко, заступник директора обласного методичного центру народної творчості Г.В. Шубіна, керівник хорового колективу Житомирського районного Будинку культури М.В. Никончук, заступник міського голови В.А. Костюк, представники Благодійного фонду Володимира Литвина «Майбутнє Полісся» та багато інших поважних гостей. 

Переглядів: 1505 | Додав: Max7 | Дата: 21.05.2012 | Коментарі (0)


Як гарно сяють співочі зірочки району, отримуючи в певний період своєї творчості гідну оцінку та підтримку від представників районної державної адміністрації, районного відділу культури і туризму, чи то благодійних організацій. Так, 18 травня 2012 року, на творчому звіті художніх колективів та аматорів сцени, який проходив в районному Будинку культури села Ярунь, Потайчук Оксана з села Червона Воля, Іванова Галина з села Орепи, Храбан Діана з Груда, Васильчук Людмила з Броницької Гути, Медецька Юлія з Борисівки, Янчук Аня з Пилипович, Гудіч Оксана з Гульська та Котвіцька Ангеліна з Варварівки отримали високу оцінку та нагороджені Почесною стипендією від Благодійного фонду Володимира Литвина «Майбутнє Полісся».
Окрилена врученням гранту, учениця школи мистецтв з села Варварівка Котвіцька Ангеліна вирішила спробувати свої сили і побажала представляти Новоград-Волинський район на обласному конкурсі естрадної пісня «Поліські зорі», що проходив 19 травня 2012 року в селі Ушомир Коростенського району.
Як завжди нашу маленьку виконавицю супроводжувала та підтримувала її найближчий порадник – мама. Ірина Олексіївна залишила всі свої домашні клопоти, аби дівчинка мала змогу почути вокалістів із інших куточків області. Адже, в конкурсі демонстрували свою майстерність близько 50 дітей з Житомирської області в трьох вікових категоріях. Ангеліна мала змогу почути інших вокалістів, обмінятися виконавським досвідом. На згадку про обласний фестиваль «Поліські зорі» юна солістка отримала грамоту та м’яку іграшку.




Матеріал підготувала
методист РМЦНТ
Наталія Мединцева
Переглядів: 766 | Додав: Max7 | Дата: 21.05.2012 | Коментарі (0)

Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz