Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 09:35

Головна » 2012 » Березень » 12 » У районі продовжується проведення зональних оглядів колективів художньої самодіяльності
10:19
У районі продовжується проведення зональних оглядів колективів художньої самодіяльності

Щосуботи у районі проводяться зональні огляди колективів художньої самодіяльності.
10 березня проведено зональний огляд колективів сіл Нова Романівка, Кропивня, Слобода Романівська, Федорівка, Ужачин та Тупальці, що проходив на базі клубу села Слобода Романівська. Перед початком виступів колективів можна було роздивитися виставку робіт, які підготували жителі сіл, що входять до складу Новороманівської сільської ради. Майстер Скальський А.В. представив свої вироби із лози. Вразили усіх м`які іграшки, пошиті руками двох сестричок Ілони та Дарини Нечипорук. Учні Слободороманівської гімназії представили на виставку вишиті рушники, серветки, вироби із дерева. Сподобалися усім дерев`яні вироби, декоративно оброблені учителем місцевої школи Лук`янчуком Ю.О. Відомий у районі та області художник Косяк А.В. вкотре вразив своїми чудовими картинами.


 

 



 



 
Після вручення короваю заступнику голови райдержадміністрації Даниленко Н.В. розпочали свій виступ Дейнека Ніна та Лосовська Тамара піснею на слова П.П. Фатенка «Моя Романівська Слобідка». Вокальний ансамбль «Водограй» під керівництвом Дейнеки Ніни виконав пісні «Два крила», «Іванку» та «Бажаю щастя».






Село Нову Романівку представляли діти. Першими на сцену вийшли гарненькі усміхнені дівчатка (тріо яких так і називається «Посмішка»), виконавши дві пісеньки «Діти України» та «Треба мріяти завжди». У виконанні Осадчук Олени прозвучало також дві пісні «Молюся до Бога» та «Берегите любов».


Охман Анастасія із села Федорівки упевнено артистично трималася на сцені, радуючи глядачів своїм виступом. Особливо припала до душі пісня на слова О.Ярошенко та Д.Кондратюк «Зима на Україні».


Вкотре чаруючи глядачів своїм унікальним голосом, виступив лауреат та призер багаточисленних пісенних фестивалів Шевчук Петро у складі учасників огляду будинку культури села Тупальці. У його виконанні прозвучало три пісні: «Пісня про Україну», «Два кольори» та «Ніч яка місячна». Особливо припала до душі членам журі та усім присутнім пісня «Ніч яка місячна».


Завершив огляд своїм виступом жіночий вокальний ансамбль «Калинонька» клубу села Кропивня під керівництвом Анатолія Горблюка. У їх виконанні прозвучало 7 пісень: «Вітальна», «Пісня про Україну», «Ой мамцю моя», «Полісяночка», «Мамині яблуні», «Свекрушенька» та «Моя рідня».




На жаль, працівники клубних закладів сіл Несолонь та Поліянівка не представили на огляд жодного номера. Невже у цих селах немає талантів? Упевнені – є, однак керівникам цих клубних закладів потрібно докласти зусиль, аби у їхніх селах виступали колективи художньої самодіяльності, адже це наша українська культура, наша духовність.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Найдюк С.В. подякував усім за участь, відзначив кращих виконавців, котрі братимуть участь у гала-концерті. Сергій Вікторович звернув увагу на виставку представлених робіт та подякував їх виконавцям.


Наступний огляд колективів художньої самодіяльності сіл Велика Горбаша, Мала Горбаша, Гірки, Ярунь, Колодянка, Кожушки, Коритища, Будища, Тернівка та Жолобне відбудеться 17 березня у районному Будинку культури села Ярунь.




Матеріал підготувала
головний спеціаліст відділу культури і туризму
райдержадміністрації
Надія Ткачук
Переглядів: 1211 | Додав: Max7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz