Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 22:16

Головна » 2015 » Березень » 30 » Тиждень дитячого читання
13:13
Тиждень дитячого читання

ТИЖДЕНЬ  ДИТЯЧОГО  ЧИТАННЯ

Щорічно останній тиждень березня в районній бібліотеці для дітей сповнений приємних турбот, пов’язаних із проведенням Всеукраїнського тижня дитячого читання. Читачі його люблять і завжди чекають з нетерпінням, адже це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, літературних подорожей, ігор та вікторин, різноманітних конкурсів, лялькових вистав і, звичайно, знайомств з новими, яскравими книгами.   

Урочисте відкриття Тижня розпочалося літературно-музичною композицію «Книга – то друг, і душа в ній живе», в якій йшла мова про історію створення книги, про бережливе ставлення до неї.

Дошкільнята та читачі молодшого шкільного віку були в захваті від Дня казки «Палац добрих чарівників Європи», присвяченого відзначенню Року Європи в Україні. Разом з бібліотекарем Артеменко В.М. діти включились у літературну гру «У країні загадок» та переглянули лялькову виставу «Колобок на новий лад» гуртка «Рукавичка». Діти з величезним задоволенням перевтілювались у казкових героїв в ляльковій виставі, переглядали яскраві видання на книжковій виставці «Мандрівка до Королівства казок» та раділи виступам юних артистів: Стасюк Сніжани, Распутіної Валерії, Єрьомкіної Ангеліни. Талантом і майстерністю вразила читачів виставка малюнків Лисюка Миколи, дев’ятикласника із села Стриїва.

Година інформації «Подорож по сторінках журналів», яку провела бібліограф Бондар О.А., відкрила дітлахам різнобарвний світ періодичних видань: «ЗІН», «Жасмин», «Диво-Деревце», «Професор Крейд», «Академія юного моделіста».

Юні читачі переглянули представлену на виставці «Книги ювіляри 2015» літературу, присвячену дню народження улюблених книг та прослухали уривки з книги В.Нестайка «Робінзон Кукурузо».

Не залишилися поза увагою і письменники-ювіляри цього року. До 120–річчя від дня народження М.Рильського діти ознайомилися з книжковою виставкою–портретом «Незабутній Максим Рильський». Віртуально здійснили подорож літературно-меморіальним музеєм поета, яку підготував методист Метельський В.М..   

За час проведення Тижня діти мали змогу дізнатися багато цікавого. Вони зрозуміли, що книга – це друг і порадник, і якщо до неї ставитися з повагою, шаною і любов'ю, то вона передасть їм усі знання, які люди накопичують протягом тисячоліть.

 

 

                                                                            Підготувала завідуюча

районною бібліотекою для дітей

Данюк О.Б.         

Переглядів: 483 | Додав: DEN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz