Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 21:19

Головна » 2013 » Листопад » 28 » Дарунок осені
11:06
Дарунок осені

Дарунок осені 



Активними помічниками дитини в пізнанні необмеженого світу духовних цінностей, у розвитку художніх і творчих здібностей, підтримці інтересу до читання є районна бібліотека для дітей, яка відіграє важливу роль у формуванні особистості, сприяє всебічному розвитку обдарованих дітей.
22 листопада спільно з відділом освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації в районній бібліотеці для дітей в рамках заходів, присвячених Року дитячої творчості, було проведено майстер-клас з виготовлення виробів з природного матеріалу «Дарунок осені».
Відкрила свято Даниленко Наталія Володимирівна - заступник голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації, яка привітала учасників заходу, побажала усім творчих успіхів і висловила щире захоплення талантами, креативністю, бажанням навчатися новому і цікавому дітей району. 



Майстер-клас, на який завітали діти із сіл Івашківка, Кануни, Гульськ, Яворівка, Красилівка, Киянка та читачі бібліотеки, провела Ляхович Зінаїда Миколаївна – методист районного Центру творчості, спорту та туризму учнівської молоді. Саме її невичерпне натхнення і поради допомогли дітям виготовити чудові вироби, для декого – найперші в житті! 





Працюючи з природним матеріалом, діти залучились до світу прекрасного. Неможливо не зупинити свій погляд на красі кольорів осені, химерній формі плодів різних рослин, неповторним кольорам осіннього листя і трав! Завдяки фантазії дітей, були створені сюжети, основою яких є саме цей природний матеріал, який має різноманітні форми, розміри, відтінки. Треба лише побачити приховані можливості, надати потрібної форми і трохи підкорегувати колір, і вже готовий шедевр прикрасить оселю! На добру згадку про захід одна з його учасниць – Ляхович Ірина, подарувала бібліотеці власноруч виготовлену композицію.
Цікавим доповненням до майстер-класу стали виступи юних співачок – Нагорної Олени із Яворівки, Косянчук Ольги з Красилівки та Гудіч Оксани з Гульська, а також виставка малюнків дітей району «Наш пошук і творчість тобі, Україно!» і виставка робіт з прикладного мистецтва «Чари своїми руками» учнів районного Центру творчості, спорту та туризму учнівської молоді.
Діти поверталися додому із виготовленими з любов’ю і від душі виробами, які стануть приємним сюрпризом для їхніх рідних, а також подарунками від Благодійного фонду Литвина «Майбутнє Полісся», вручені завідуючою бібліотекою Данюк О.Б.
Незважаючи на прохолодну осінню погоду, усі були переповнені незвичайними і теплими враженнями, адже яка б пора року не була – рідна земля завжди прекрасна і чарівна. А восени – ще й надзвичайно щедра! І саме розмаїття щедрих дарунків осені надало можливість провести в районній бібліотеці для дітей такий захоплюючий майстер-клас!

























Матеріал підготувала
завідуюча районною бібліотекою для дітей
Данюк О.Б.
Переглядів: 637 | Додав: Max7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz