Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 00:44

Головна » 2018 » Червень » 18

Концерт для військовозобов’язаних учасників навчальних зборів стрілецької роти батальйону територіальної оборони



13 червня 2018 року у концертній залі 12-го окремого полку оперативного забезпечення міста Новограда-Волинського відбувся святковий захід для учасників навчальних зборів військовозобов’язаних стрілецької роти батальйону територіальної оборони.
У вщент заповненій залі панувала по-справжньому затишна атмосфера, глядачі з цікавістю спостерігали за концертним дійством. Чоловіки, яких доля об’єднала за покликом обов’язку перед державою, мали можливість на мить відірватися від буденних військових справ та поринути в атмосферу сімейного затишку. Відчуття родинного тепла для присутніх у залі дарували творчі колективи району: народний аматорський вокальний ансамбль «Чарівниці» Будинку культури с. Пилиповичі на чолі з керівником заслуженим працівником культури України Валерієм Примаком, вокальний ансамбль «Берегиня» Будинку культури с. Кикова, керівник – Валентина Шавловська, а також ведучі заходу: Ольга Осипчук та Іванна Конончук. Виконання різнобарвних українських пісень викликало у присутніх синів українського народу безліч позитиву і гучних оплесків. Наприкінці заходу глядачі дякували працівникам культури за чудово організоване свято, яке принесло в серця присутніх захисників Батьківщини радість та гарний настрій.

 

... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: Max7 | Дата: 18.06.2018 | Коментарі (0)

Талановита дитина сильна Україна



Талановиті діти – головний ресурс процвітання кожної нації. Талант одна з природжених якостей духовного складу особистості, але, щоб природні здібності стали справжнім талантом, обдарованій людині доводиться багато вчитися і працювати над собою.
Активним помічником дитини у пізнанні необмеженого світу духовних цінностей, розвитку художніх і творчих здібностей, підтримки інтересу до читання книжок є сектор по роботі з дітьми «Паросток» районної бібліотеки ім. Лесі Українки, який сьогодні створює дітям і підліткам комфортні умови для повноцінного інтелектуального спілкування, сприяє поповненню інформаційного багажу, надає творчий простір для проведення дозвілля.
Серед читачів бібліотеки є багато талановитих дітей, і одна з них – читачка Лавринович Яна, яка захоплюється малюванням у стилі Аніме (Аніме від англ. animation [анімейшн] анімація японська анімація). Головна відмінність від анімації інших країн полягає у тому, що аніме орієнтується не на дитячу, а переважно на підліткову аудиторію. Аніме це добре розвинений вид мистецтва і тому користується популярністю не лише в Японії, але і у світі. Аніме відрізняється характерною манерою зображення персонажів та фону. Її роботи представлені на індивідуальній виставці робіт «Світ моїх захоплень» у секторі по роботі з дітьми районної бібліотеки імені Лесі Українки.
Відвідувачі бібліотеки з цікавістю та захопленням знайомляться з творчістю ... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: Max7 | Дата: 18.06.2018 | Коментарі (0)

Знайомтесь! Нова книга



Часто люди навіть не уявляють, що випадкова знахідка може кардинально вплинути на майбутнє. Молоді люди завжди цікаві та амбітні. Саме таким є сучасний український письменник Михаїл Гранд, який пише книги у різноманітних жанрах, включаючи сучасну прозу, детектив, трилер, фантастику. Роман «Завжди поруч» – відверта й прониклива розповідь про те, як в буремному морі життя знайти свій єдиний вірний шлях, усвідомити, що є важливим, а з чим назавжди розпрощатися. Головний герой відкриє нові грані своїх можливостей, а нитки долі приведуть його до коханої та допоможуть знайти дружбу.
Автор провів благодійну акцію та власноруч відправив до бібліотек України 1500 примірників книги «Завжди поруч».

Запрошуємо читачів відвідати району бібліотеку імені Лесі Українки та поринути в цікаву та інтригуючу історію життя.
Офіційний сайт письменника - www.mikhailgrand.com


 

Матеріал підготувала завідувач
відділу обслуговування користувачів
районної бібліотеки ім. Лесі Українки
Олена Боровська

Переглядів: 326 | Додав: Max7 | Дата: 18.06.2018 | Коментарі (0)

Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz