Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 00:13

Головна » 2015 » Квітень » 9 » «Здоровим бути модно»
19:48
«Здоровим бути модно»

«Здоровим бути модно»

7-го квітня щорічно відзначається Всесвітній день здоров’я. Це свято увійшло в традицію з середини минулого століття. Дата святкування Всесвітнього дня здоров’я приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, а точніше - дню прийняття статуту цієї організації.

«Буде здоров’я - решта все додасться» - так звучить багатовікове спостереження. І дійсно, наявність або відсутність у людини цього найціннішого скарбу докорінно визначає її повсякденне життя, соціальне і суспільне оточення. Здоров’я - це справжнє багатство, яке ми інколи ігноруємо. Здорові люди, здебільшого, рідко замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їх здоров’я залишалося міцним і надійним на довгі роки. Всесвітній день охорони здоров’я проводиться для того, щоб люди могли зрозуміти, як багато означає здоров'я в їх житті, і вирішити, що їм потрібно зробити, аби його покращити та зберегти.

У читальному залі районної бібліотеки для дорослих до Всесвітнього дня здоров’я оформлено виставку-пораду «Здоровим бути модно», на якій увазі відвідувачів представлені книги та статті з газети «Ваше здоров’я» та журналу «Физкультура и спорт». Для збереження здоров’я читачам пропагується література про:

 - здоровий спосіб життя,

 - заняття фізкультурою і спортом,

 - здорове харчування,

 - зцілення травами і методами нетрадиційної медицини,

 - туризм та активний відпочинок.

Велику зацікавленість у відвідувачів бібліотеки викликали книги Г.Малахова «Очищение организма и правильное питание» та «Оздоровительные советы на каждый день», М. Амосова «Роздуми про здоров’я», С. Ільїна «Здоровье на вашем столе».

Здоров’я може мати дуже дорогу ціну. І, в основному, це стосується спроб його повернути. У Всесвітній день здоров’я бажаємо всім нам бути здоровими і життєрадісними!

 

Матеріал підготувала

головний бібліотекар районної

бібліотеки імені Лесі Українки

Олена Дяченко

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 423 | Додав: DEN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz