Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 06:55

Головна » 2012 » Червень » 5 » Свято дітей «КРАЇНА ДИТИНСТВА»
16:45
Свято дітей «КРАЇНА ДИТИНСТВА»

Міжнародний день захисту дітей вважається одним із найстаріших міжнародних свят. Мало хто знає, що День захисту дітей був ухвалений Міжнародною організацією жінок в листопаді 1949 року і відтоді відзначається кожного року 1 червня. Але в Україні це свято почали святкувати з 1998 року.



В переддень Міжнародного дня захисту дітей, 31 травня, у районній бібліотеці для дітей проведено районне свято «Країна дитинства».
«Світ, що усміхається дітям веселкою» - саме під такою назвою було оформлено виставку малюнків дітей району та книжково-ілюстративну виставку «Неповторнний світ дитинства».
На початку святкової програми о.Петро Свято-Троїцького кафедрального собору привітав усіх присутніх із святковим днем та побажав здоров’я, сімейного затишку, взаємодопомоги у вихованні підростаючого покоління та призвав на всіх Боже благословення. Діти недільної школи привітали всіх чудовими піснеспівами. 



З привітальним словом виступив представник Благодійного фонду Володимира Литвина «Майбутнє Полісся» В.І.Наконечний, подарувавши книги присутнім на святі сільським бібліотекарям та вручив подарунки дітям. 



У заході узяли участь діти із сіл: Пилиповичі, Сусли, Нова Романівка, Ярунь, Гірки, Романівка, Ужачин та селища Городниця, котрі прочитали власні вірші та зачарували гостей чудовими піснями.
Наймолодші учасники свята - вихованці навчально-дошкільного закладу № 9, порадували глядачів віршами. Звуки чарівної мелодії запросили дітей до казкового карнавалу літературних героїв. Гості свята узяли участь у літературних вікторинах «Чи знаєте ви казки та їх героїв?». Учасники лялькового гуртка «Рукавичка» представили виставу «Колобок у новій казці» (про шкідливі звички).
Привітала зі святом дитинства всіх присутніх директор районної бібліотеки для дорослих Матвійчук М.В. Господарка закладу - завідуюча районною бібліотекою для дітей Данюк О.Б. вручила дітям подяки за участь у святі, а також з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Із задоволенням скуштували дітлахи солодощі, що надали приватні підприємці Махновецький О.П. та Медецька С.А.

Районна бібліотека для дітей щиро дякує за надану благодійну допомогу Благодійному фонду Володимира Литвина «Майбутнє Полісся», приватним підприємцям Махновецькому О.П. та Медецькій С.А. Чарівним ведучим із Пилипович Яні Опанасюк, Альоні Янчук та Світлані Кочубей - за допомогу в організації та проведенні свята. Миру вам, добробуту, здоров`я, нехай ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!



  



Матеріал підготували
працівники районної
бібліотеки для дітей
Переглядів: 849 | Додав: Max7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz