Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 21:11

Головна » 2016 » Серпень » 14 » Патріотична свідомість дітей сьогодні – майбутнє України
15:14
Патріотична свідомість дітей сьогодні – майбутнє України

«Патріотична свідомість дітей сьогодні – майбутнє України»

 

 

В Городницькій селищній бібліотеці для дітей відбувся зональний семінар-практикум «Патріотична свідомість дітей сьогодні - майбутнє України», присвячений 25-й річниці Незалежності України, організований районною бібліотекою для дітей.

Знаменна дата в житті нашої держави зібрала в затишному приміщенні бібліотеки не лише бібліотекарів району, сюди завітали і поважні гості – Городницький сільський голова Онищук Іван Анатолійович та Кутковець Тетяна Сергіївна помічник-консультант депутата обласної ради, директора Городницького лісгоспу Мельника В. С. Свято стало гарною нагодою для вручення селищній бібліотеці для дітей подарунка від Мельника В. С. – ноутбука, який стане необхідним помічником у роботі бібліотеки.

Семінар відкрила в. о. завідуючої районною бібліотекою для дітей Данюк О. Б., висловивши вдячність бібліотекарям за те, що в таких непростих умовах вони роблять усе можливе для того, щоб залучити дітей до книги, прищепити їм почуття гордості за свою Батьківщину, виховати справжніх патріотів України.

Бібліотекар районної бібліотеки для дітей Артеменко В. М. розповіла про сучасні форми і методи бібліотечної роботи з героїко-патріотичного виховання дітей, звернувши особливу увагу на заходи щодо відзначення Дня Незалежності України. Краєзнавчий напрямок роботи сільських бібліотек як засіб патріотичного виховання підростаючого покоління висвітлила в своїй консультації бібліограф районної бібліотеки для дітей Бондар О. А.

Працівники Городницької селищної бібліотеки для дітей разом зі своїми колегами з селищної бібліотеки для дорослих та найактивнішими читачами бібліотеки провели показовий масовий захід літературну годину «Стань же окрасою цілого світу, моя Україно свята!». Прекрасні поетичні рядки зачитували Халепа Наталія, Вишневська Наталія, Міськов Дмитро, Морозюк Марія та Морозюк Наталія.

Огляд літератури «Україна моя незалежності правда свята!» провела бібліотекар Кириєнко Ж. А

Бібліотекар Костюк А. А. ознайомила присутніх з виставкою «Герої неоголошеної війни», на якій зібрано матеріали з місцевої преси про земляків-учасників АТО.

Юні читачі бібліотеки із задоволенням взяли участь у майстер-класі «З Днем народження, незалежна Україно!» від викладача Городницької філії Школи мистецтв Петко О. С., до якого приєдналися і дорослі. Спільними зусиллями було зроблено чудову листівку-панно.

По закінченню семінару в. о. завідуючої районною бібліотекою для дітей Данюк О. Б. вручила подяки від відділу культури РДА колективам бібліотек смт. Городниця та ведучій майстер-класу Петко О. С., подяки і подарунки дітям учасникам заходу, та пам’ятний подарунок від колективу районної бібліотеки для дітей Городницькій селищній бібліотеці для дітей, адже семінар співпав із 67-річчям від дня заснування книгозбірні.

 

 

Матеріал підготувала

в. о. завідуючої районною бібліотекою для дітей

Данюк О.Б.

Переглядів: 478 | Додав: ovdiychuk16 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz