Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 07:44

Головна » 2015 » Листопад » 6 » Осінні канікули в бібліотеці
18:42
Осінні канікули в бібліотеці

Осінні канікули в бібліотеці

 

Золотокоса чарівниця осінь принесла школярам канікули, впродовж яких дітлахи не тільки відпочивали та розважалися, а й із задоволенням відгукнулися на запропоновану районною бібліотекою для дітей Програму дозвілля «Осінні канікули в бібліотеці».

Для своїх читачів працівники бібліотеки підготували різноманітні заходи. Читачам молодшого шкільного віку була запропонована книжково-ілюстративна виставка «Осінь», яка приваблює по-осінньому яскравим оформленням та цікавими книгами про цю прекрасну пору року.

Під час вікторини «Звідки приходить осінь?», підготовленої та проведеної бібліотекарем Артеменко В.М., діти мали можливість проявити кмітливість і ерудицію, поповнити свої знання.

Гарним і доречним подарунком на час канікул для юних читачів бібліотеки стала «Подорож до країни Мультляндії», присвячена Міжнародному дню анімації, який відзначається 28 жовтня. Читачі - як дошкільники, так і старші, ознайомилися із відеоматеріалами про те, як створюються мультики, та із задоволенням переглянули добірку україномовних пізнавальних мультфільмів, яку підготував методист Метельський В.М.

Протягом тижня канікул у бібліотеці на виставці «Дарунок осені» можна було помилуватися виробами з природного матеріалу, виготовленими читачами бібліотеки.

Працівники бібліотеки були запрошені на «Свято осені» в ДНЗ № 9 «Теремок», де бібліограф Бондар О.А. оформила книжкову виставку «Я пізнаю світ» і провела огляд, представивши читачам-дошкільнятам книги пізнавального характеру. Завідуюча бібліотекою Данюк О.Б. привітала присутніх із святом, подарувала на згадку книгу і запросила діток та батьків до бібліотеки переглянути виставку «Дари осені».

А найбільш яскравим заходом, який запам’ятається дітям надовго, став День містики та жахів, присвячений Хелловіну. На читачів чекало багато цікавих розваг: вони розповідали історії-жахачки, брали участь у конкурсі на найстрашнішу гримасу, розмальовували один одному обличчя, грали в ігри. По закінченню свята діти ознайомилися із книжково-ілюстративною виставкою «Hаllowееn».

Провівши канікули в бібліотеці, читачі отримали позитивні емоції від спілкування з друзями, бібліотекарями і цікавими книгами.

Матеріал підготували

працівники районної бібліотеки для дітей

Переглядів: 552 | Додав: ovdiychuk16 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz