Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 07:54

Головна » 2015 » Грудень » 31 » В український рідний край поспішає Миколай
09:09
В український рідний край поспішає Миколай

В український рідний край поспішає Миколай

   

Сезон новорічних свят розпочато, розпочинаються і зимові канікули у школярів. Найпершим і найулюбленішим зимовим святом є День Миколая Чудотворця, відзначити який у районній бібліотеці для дітей зібралися чи не всі маленькі мешканці мікрорайону «Кар’єр», а дехто прийшов і цілими родинами.

На час свята бібліотека перетворилася на казкову «рукавичку», але не дивлячись на те, що гостям було трохи затісно, захід пройшов вдало і залишив приємні враження. На гарний передноворічний настрій надихнула гостей завідуюча бібліотекою Данюк О.Б., яка привітала усіх зі святом і побажала здійснення мрій, миру в кожній родині і в Україні. Прекрасну атмосферу вдалося створити ведучим – вокальному ансамблю «Чарівниці» та Славушевич Наталії, Левандовському Віталію з с.Пилиповичі і Десяку Олександру з с. Городище, які взяли участь у святковому дійстві в ролях Сороки, Чортика та Миколая. За доброю традицією було запрошено вихованців недільної школи храму Святих Царських мучеників і страстотерпців. З усією щирістю дитячих сердець вони читали вірші, співали пісень. Привітав усіх зі святом і настоятель храму та духовний наставник недільної школи протоієрей Петро Зінчук.

Гучні аплодисменти викликав веселий новорічний танець «Дін-дон» від найактивніших читачів бібліотеки Распутіної Валерії, Назарової Діани та Глушка Олега. Валерія Распутіна також виконала дві пісні, а Єрьомкіна Ангеліна зіграла на скрипці новорічну мелодію.

Читачі бібліотеки старанно підготувалися до свята, адже ніхто не хотів залишитися без подарунка! Соколова Настя, Жовновська Аня, Гагарський Сашко, Ятлук Влад, Бондар Оля декламували вірші про Святого Миколая. Присутні на святі вихованці ДНЗ № 9 «Теремок» та інші найменші читачі також наперебій розказували віршики. Діти відповідали на питання вікторин, розгадували загадки, довівши Чортику, який сумнівався в знаннях дітей, що вони із задоволенням ходять в бібліотеку і читають багато книжок. А поповнити їх знання українських новорічно-різдвяних традицій допомогли оформлені в бібліотеці книжково-ілюстративні виставки «Зима» (для читачів-дошкільників та учнів 1-4 кл.) та «Від Миколая до Йордана» (для читачів 5-9 кл.).

Чудовий подарунок зробила дітям мікрорайону громадський активіст Володіна А.В. - розважальну програму від агенції «Дитяче свято». Взяти участь у веселих конкурсах та іграх від Чарівної Феї і сніговика Олафа хотілося не лише малечі, а, мабуть, і дорослим! І всі без винятку з величезним захопленням спостерігали за яскравим шоу мильних бульбашок.

По закінченню свята усі діти отримали солодкі подарунки, надані керівництвом ТОВ «Труд» і каменедробильного заводу – Маяцьким С.О. та Прохоренком В.І., відділом культури райдержадміністрації, директором ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» Табалюком С.М. Сприяли проведенню свята депутат міської ради Мельник С.М. та мешканка мікрорайону Червонець В.А.

Щиро дякуємо усім небайдужим, хто долучився до створення цього незабутнього казкового заходу для дітей та вітаємо усіх з Новорічно-Різдвяними святами.

Завідуюча районною бібліотекою для дітей

Данюк О.Б.

Переглядів: 430 | Додав: ovdiychuk16 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz