Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 15:33

Головна » 2014 » Травень » 31 » Районне свято «Країна дитинства»
18:26
Районне свято «Країна дитинства»

Районне свято «Країна дитинства»

 

1 червня вся планета відзначає свято радості й дитинства – Міжнародний день захисту дітей, яке 29 травня завітало і в с. Пилиповичі, де районна бібліотека для дітей організувала веселе дійство для юних читачів району. На свято приїхали діти з сіл В. Молодьків, Дідовичі, Нова Романівка, Піщів, Ярунь, Кикова, Городище. Місцеві жителі прийшли цілими родинами:

 

 

сім'ї з немовлятами, бабусі з внуками, підлітки з друзями. Тому було підготовлено різноманітні розваги для усіх вікових категорій.

 

Конкурс малюнків на асфальті допоміг висловити переживання дітей щодо подій в Україні. Діти малювали яскраве усміхнене сонце, національні символи. Всі малюнки випромінювали світло, тепло, надію на краще. Переможцем конкурсу визначили Корнійчук Машу з с. Піщів. Приємні враження, позитивні емоції отримали і дошкільнятка, які познайомились зі своїми улюбленими героями казок під час «Параду казкових героїв» а також взяли участь у конкурсі «Розкажи віршик – отримай кульку». Привернула увагу гостей та учасників свята виставка робіт дітей району – надзвичайно професійні картини Шнайдер Наталі з с. В.Горбаша, вишиті бісером ікони дітей з дитячого будинку сімейного типу «Лісова казка» з с.Городище,

 

 

малюнки дітей-читачів Ярунської сільської бібліотеки, вироби з паперу Нечипорук Ілони з с.Нова Романівка. Книжкова виставка «У книг немає канікул»

 

 

 

зацікавила яскравою дитячою літературою, яку пропонує бібліотека с.Пилиповичі своїм читачам для прочитання під час літніх канікул.

Концертна програма вразила розмаїттям танцювальних та вокальних номерів, які підготували дитячий танцювальний колектив «Віночок» Пилиповецького будинку культури (балетмейстер Кочубей С.О.), хореографічний ансамбль «Киківчаночка» з с.Кикова (керівник          Тимощук О.В.), Роман Юлія та Нечипорук Ілона з с.Нова Романівка, Распутіна Валерія – читачка районної бібліотеки для дітей, Янчук Аня та  Лавренюк Діана з с.Пилиповичі. Діти також декламували вірші, присвячені рідній Батьківщині.

Наприкінці заходу учасники випустили в небо кольорові мильні бульбашки в надії на те, що сонечко над ними буде яскравим, світ навколо - кольоровим, а мрії обов’язково здійсняться.

 

 

 

Не обійшлося, звичайно, без солодощів та подарунків, які від щирого серця надали Благодійний фонд В.Литвина «Майбутнє Полісся», ФОП Махновецький О.П., відділ культури Новоград-Волинської РДА. Завідуюча районною бібліотекою для дітей Данюк О.Б. вручила всім учасникам подяки від відділу культури, привітала усіх з таким чудовим святом та  побажала щасливого та мирного дитинства.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

 

 

 

 

Матеріал підготували

працівники районної бібліотеки для дітей

Переглядів: 622 | Додав: Tamplier13 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz