Меню cайту





Пошук

Оголошення

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні сайти







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 06:02

Головна » 2014 » Липень » 17 » Основні критерії роботи бібліотеки з користувачами-дітьми
13:52
Основні критерії роботи бібліотеки з користувачами-дітьми

 

 

 

Основні критерії роботи бібліотеки

 з користувачами-дітьми

      

11 липня 2014 року в Колодянській сільській бібліотеці пройшов  зональний семінар-практикум для працівників сільських бібліотек на тему «Основні критерії роботи бібліотеки з користувачами-дітьми», організований районною бібліотекою для дітей. Гостинно зустріла бібліотекарів району  бібліотекар Колодянської сільської бібліотеки Онищук О.В., познайомивши колег з історією бібліотеки, творчими доробками, виставкою дитячих робіт «Світ твоїх захоплень».

Відкрила семінар завідуюча районною бібліотекою для дітей        Данюк О.Б. У своєму виступі вона акцентувала увагу бібліотечних працівників на основних напрямках роботи бібліотек з користувачами-дітьми, наголосивши на розвитку сільських бібліотек як інформаційних, соціокультурних та комунікативних центрах громад.

Про особливості бібліотечного обслуговування користувачів-дітей розповів в своїй консультації методист Метельський В.М., ознайомивши присутніх із сучасними цікавими формами роботи з читачами молодшого, середнього та старшого шкільного віку.

Під час засідання за круглим столом «Вчимося у своїх колег» бібліотекарі району ділилися своїми ідеями, надбаннями, методами та формами роботи, планами та засобами їх втілення. Було проведено анкетування «Грані бібліотечного обслуговування». А практичним втіленням професійного досвіду бібліотекаря Колодянської сільської бібліотеки Онищук О.В. став показовий масовий захід – народознавчий ранок «Український віночок» , в якому взяли участь її юні читачі.

Під час підведення підсумків завідуюча районною бібліотекою для дітей Данюк О.Б. підкреслила, що такі семінари не лише будуть збагачувати професійну компетентність бібліотечних працівників району, а й сприятимуть ефективним позитивним змінам в їхній роботі. Олена Броніславівна подарувала книги на краєзнавчу тематику бібліотеці, та читачкам, які взяли участь у народознавчому ранку.

Учасники семінару поверталися додому задоволені цікавим спілкуванням, з великим багажем почерпнутих ідей, нових думок, вражень та бажанням зробити свої бібліотеки затишними, привітними та необхідними дітям.

 

 

Районна бібліотека для дітей 

Переглядів: 465 | Додав: Tamplier13 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ культури Новоград-Волинської районної державної адміністрації© 2011-2024

e-mail:   rda-kultura@rambler.ru           тел.:   (04141)52276
Хостинг від uCoz